Uitzenden

Of u nu op zoek bent naar een baan of naar een medewerker, Focus@Work Uitzendbureau gaat op zoek naar de juiste match tussen werkgever en werknemer. Door het voeren van uitgebreide kennismakings- en intakegesprekken, zijn wij uitstekend op de hoogte van wat onze opdrachtgevers te bieden hebben en wat onze uitzendkrachten in huis hebben.

Sollicitanten

Via Focus@Work Uitzendbureau kunnen sollicitanten bij verschillende bedrijven ervaring opdoen om er achter te komen wat ze leuk vinden en op welk gebied ze verder willen ontwikkelen. Daarbij heb je de zekerheid van één vaste werkgever. Ook bieden wij vele banen met uitzicht op een vast dienstverband.

Werkgevers

Focus@Work bemiddelt in vrijwel alle marktsegmenten tot en met MBO-niveau (productie, schoonmaak, logistiek, catering, administratie, techniek etc.). Tevens kunt u de uitzendformule gebruiken als opstap naar een vast dienstverband. U heeft namelijk veel langer de tijd om te bepalen of de flexkracht voldoet aan uw wensen. Uw voordeel: u bent en blijft flexibel en hoeft geen personeelsadministratie bij te houden.